< Till bloggens startsida

swagger

Nej nu måste jag skärpa mig lite! Har spenderat hela min helt i sängen och haft det galet mysigt med mig själv och nej inte på det stättet.. eller? 
 
Ska ta fram ett häfte om imperialism, can't wait! Efter det blir det ett jädra massa läsande och svarande på frågor, men varför inte, det är väl kul... och dedär var ironi. Har försökt börja med plugget i snart en timma, haha jag suger på att börja. MEN VAFAN, finns ju så extremt mycket annat man kan göra, så mycket swag att göra av med. 
 
När vi ändå snackar swag så kan jag ju ge er en swagig bild på mig själv. ENYOY MY LOVELY FACE 

HERREGYYYD VAD EXALTERAD INFÖR JULEN

Mot hässelbyyyyyy 
 
 

bästa jullåten

 
 
Har inte tagit mej tiden att verkligen förstå lyricsen men jag älskar den redan ehehheheheh 

mot 165

Ligger i sängen och har inte riktigt fattat modet att komma ur sängen, trots att klockan är över tolv hehe... Men guess what? Det är ju första advent idag, så satas mysigt! Just iår ÄLSKAR  jag julen, kanske för att jag inte firade förra året :) 
 
Men nu ska jag samla lite krafter att ta mig en dusch och sedan göra mig i ordning för att åka till 165 och fika med systern, can't wait lixom. 
 
Här är en mysig bild på mig själv från igår när julstämningen var på topp! Jag sprang runt i juliga kläder, städade hela mitt rum och lyssnade på JB jullåtar, helt galet. Värsta orren asså! Haha, jag har typ aldrig lyssnat på JB låtar, verkligen aldrig. Men någon gång måste man väl börja, alla måste gå igenom en JB period tror jag fan, ungefär att alla måste vara en orre innan man kan hata andra orrar heheheoehoheohe. Fan vilka kloka ord! 

Nyår

Fick en fråga angående vad jag ska hitta på under nyår, och mitt svar är kort, ingen aning! 
 
Haha, jag ska nog fira nyår med fina vänner och kanske festa lite mihi.. Jag är älskar nyår av hela mitt hjärta, så jag ska verkligen försöka hitta på något kul :) 
 
Förra året firade jag både jul och nyår i Thailand så jag länktar extra myket efter en kall natt med massor av fyrverkerier wehåååå
 
Lite bilder från förra året då! 
 

RSS 2.0