< Till bloggens startsida

imorgon smäller det

Jag sitter och lyssnar på väldigt jobbiga låtar vid tillfället. I samband med detta insåg jag nyss att jag måste läsa 80 sidor i min svenskabok varje dag fram tills fredag. Ännu jobbigare. Kommer säkert börja gråta snart. Good damn music.

Men för att lätta på stämningen lite kan jag meddela att jag kommer beställa min kamera imorgon, som jag dessutom FÅR av min helt otroliga familj. Vet inte riktigt vad som hände, dom måste bara insett hur extremt sexuall agelface jag har, vad annars?

Här har ni ett litet videoklipp om min framtida bejb


manus

Skriver manus just nu på framtida videoinlägg men först vill jag bara klargöra lite saker. 
 
När jag pratar om videobloggar betyder inte det att jag kommer sitta och prata om kaffe latte, bantningspiller och säga "äääh" mellan varje ord. Nej. Jag kommer sitta och flumma och prata om saker som får mig att tänka på saker och så! Kommer förmodligen dra in lite kompisar också om dom är sådär mysiga att ställa upp! 
 
Men om ni har något tips på vad jag ska prata om eller något ni vill fråga så skicka flaskpost till mig så tar jag upp det i nästa videoblogg. Nej jag ljög, skriv en kommentar. 
Här kommer en bild som verkligen relaterar till det jag skrivit om ovan. Ben equals videobloggar, kapish? 
Tog bilden i Grekland iiiiiiiiiii när blir det egentligen, sommras kanske? Äsch, är för rik och bortskämmd för att komma ihåg min senaste resa, vad ska du göra åt det? 
 
 
 
 
 
 

Oh im so ashamed

Förlåt att jag inte bloggat! Seriöst, jag har velat *host* men det finns inget kul att skriva om i min vardag just nu ju! Allt är lite utav pissigt och så men hey that's life! hehehehhe! Men inom en snar framtid kommer bloggen mest handla om video inlägg med min (framtida)nyiköpta NIKON D5100. Den kan filma. den är fin. och snart min. Känner mig lite som en Siderodromofil  när jag pratar så himla gott om en kamera, fast inte på tåg utan systemkameror. Slå upp det ordet, det blir kul...

Jag anser mig själv som ganska äcklig när jag har håret i munnen. känner mig smutsig. smutsig och exposed.

RSS 2.0