< Till bloggens startsida

jag hatar folk

Nu blir det oc hela kvällen. Vägrar socialisera mig med folk, jag hatar folk.

Här är en bild på mig i Maxiboy's keps. Den är fet. Ska sno den någon gång. För gott. Minen på bilden är fenomenal. Har aldrig fått till det bättre asså!

Tja bejb ska vi hångla

Tänkte bjuda på mig själv lite.. Här får ni! Säg att jag är söt bar 

Nattsnack

Ligger i sängen och är trött, hör och häpna! Nej men jag kan inte sova, men det är ju sjukt standard! Vill inte göra bloggen till något deppigt och allmänt tråkigt meeeen jag sover inte så mycket. Eller typ inte alls, kanske ett par timmar om jag har tur. Men somsagt, det är jag van vid, det blir väl så efter några månader... Men ni kan väl kanske ge mig en kram extra när ni ser mig, föt jag gillar kärlek. Mohahaha
 
idag har jag faktiskt tränat i två timmar, känner mig asduktig! Jag, Karoline och min bror köttde på gymmet! Sasar nämligen på en tight kropp till sommaren, dåjävlar blir det nakenbilder heheheohohohihi 
 

HÖR DU VAD JAG SÄGER?

Jag är så sjukt bra. Tränade idag igen, simmade fan 30 minuter och det var jetejobbit för lilla jag. Sen så pluggade jag, snodde ihopp en inlämning vi typ haft på oss en hel termin på en timma och jag bara kör. Nu ska jag bara plugga spanska sen är jag fan så duktigt att jag ska smiska mig själv. I'm a black, independent woman and I don't need no man mhmmm. haha. lol. swag. yolåh
 
HÄR KOMMER EN BILD PÅ ETT ÖRA JAG HITTADE PÅ MIN DATOR. INTE MITT ÖRA. GOOGLES. 
 
 

jeg e so dokti

Har varit så himlans duktig idag! Pluggade en del i skolan, drog med karro och tränade. Kom hem, åt en sallad. En fucking sallad. Oj jag är så duktig. Och nu har jag skrivit lite om den flammande ungdomen på 1920 talet på engelska. Så satans duktig att jag ska ta och klappa mig själv på axeln! 
 

Dom ba chillar kanten

Jag vill blogga men jag har inget att blogga om. Vilket jävla problem. Här har ni en video som jag blir glad av. Jag skrattar för dom bara ligger där som om inga problem fanns och ba myser. Kolla hur problemfritt deras liv är lixom. hHAHAHAHAHHAHAHAH. jag behöver sova. 
 

Ville vara fjortis

HEJHEJHEJHEJHEJ! 
 
Nu bloggar jag lite fast jag inte alls har tid.. Jag fick precis veta av Elina att jag tydligen ska skriva en uppsats på 200 ord tills imorgon, och om jag hade vetat det lite tidigare hade jag inte suttit med fyra uppsatser idag. hehehehehe. Jag behöver verkligen plugga men vafan, en lite yålåh på dethär så löser det sig! 
 
Jag ska inte direkt säga att jag är extremt duktig på att koncentrera mig direkt, det jag har åstakommit är väll egenligen att rita mig som en katt och trakaserat mina fina vänner med vilda bilder på mig själv men vadå JAG KANSKE VILL BLI STRIPPA NÄR JAG BLIR STOR. KOM DÅ, AH KOMDÅ! 
 
Tycker jag ska donera lite webcam bilder på mig själv. 
 
#katt #sWag #komdå
 
 
 
 
 
För er som är lite knepzzz kan jag ju intyga att jag är seriös på bilderna. Utan tvekan. Såhär gick jag till skolan idag. 

ska sova nu asså typ ah

Asså jag dör, sötaste jag sett på länge! 
 
 

D O K T I

HEJHEJEHJEHJEHEHJEHJEHJ
 
Har varit välldigt duktig idag faktiskt! Jag har städat hela mitt rum, inklusive garderob. Pluggat jetemyckeee och är klar för sängen i tid, vilket typ aldrig någonsin händer. 
 
Så nu ska jag, nyduschad, krypa ner i min nybäddade säng och ba mysa och tycka att jag är duktig - för det är jag fan! 
 
Här har ni en farlig bild på mig! Heiiidaaah
 

Thailand 2011-2012

I början av året var jag i Thailand i fem veckor. Det var utan tvekan det bästa jag någonsin gjort! Jag kan inte beskriva hur härligt det var, så jag förklarar med några bilder istället. 
 
Saknar det så sjukt jävla mycket, enda gången i mitt liv allt var perfekt... 
 

 
 
 
Pissiga bilder, jag vet... Men så blir det om man oftast är bakom kameran, och inte framför. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STOP! DON'T JUMP

ååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........... Jag orkar verkligen inte göra NO skitsaken. Asmånga frågor och det är prov på torsdag, är arg. Funderar på att bara ligga i sängen och titta på serier i stället. Mycket viktigare. Ja. så får det fan bli. 

Colgate

Har vart välldigt duktig denna vecka, har pluggat bra och borde ge mig själv en kaka för det. Men jag har ingen kaka i närheten så jag får ta och äta ett äpple istället. Mhmmmmmm, that's how you do it on ekerö. 
 
Nä men här kommer en bild på mig när jag är fett glad och tror att jag är med i en colgatereklam eller nått. Busig. 

#snyggaskorjagharhähähä

Hashtaggar för att hashtaggar är coolt. Swag. 
 
Tänkte bara visa upp mina skor som är välldigt mycket sönder hähähähä 
 
 

chillar kanten med bruna ögon


Jag är en vampyr..

..jag suger och spyr och jag vill komma in, jag är en vampyr! 
Sitter och gimpar lite, men ska snart gå och läsa lite i no boken! 

 

Vad fan gör jag uppe såhär sent?

JO, jag ville bara säga åt er att hålla ut. För snart är pluggveckan över och då jävlar kommer det krylla om egobilder och intressant fakta! Puss

PLUGGAR HELA DAGARNA

DÖDA MIG

TJO

Lite mycket just nu! Ett helvetes hav med plugg jag måste få gjort, och en så bra männiksa som jag är prioriterar jag schkuulan! :) Så aah, stå ut med det tycker jag! 
 
Gör sällan duckface på bilder, men jag kände mig för att vara lite mainstream just nu! 
 

Fråga

Jag fick en fråga angående mitt hår. Det var någon mysig person som undrade hur jag fick till min lugg som jag hade på bilden nedan. 
 
Det är faktiskt den fråga jag "ofta" får, och mitt svar är välldigt enkelt! Så, någon gång ska jag försöka låna en bra kamera och filma det bara för er, så snäll kan jag vara. Men som sagt, när jag orkar och får tid :) 
 
Här är ett tydligare exempel på min flippade lugg! 
 
 
 

Å N G E S T

Har lite ångest just nu. Har ju höstlov men jag lovade mig själv att verkligen plugga varje dag för vi har typ hur mycket som helst när skolan börjar igen. Men den planen raderades lika snabbt som den blev inplanterad. Kan ge er hunr många ursäkter som hellst men sanningen är ju att jag verkligen suger på att komma igång!
 
Men nu är jag lixom för trött för att ens börja, men för att kunna titta på film med gott samvete så ska jag åtminstånne städa mitt rum. Det är ju så galet najs att sova när rummet är städat. Då kanske jag tillochmed hittar min non existerande motivation till att plugga, om jag får lite ordning. 
 
JAJA. YÅLÅ. YÅLA FÖR FAN 
 
Här har ni en lunchbild från idag. Lunchen spenderades med några från föreningen i skolan dvs Linna, Madde och Aron... Fina gubbar dedär! 
 
 

TJÖTT FLICKA

HEJEEEEE! 
 
Jag har inte kunnat blogga på ett tag eftersom jag bodde hos min syster.. Men nu är jag hemma igen så uppdateringen borde vara igång igen :) 
 
Jag har inte så mycket att betätta egentligen, inte så mycket som händer i mitt magestiska liv. hehe. Men idag var jag i skolan och härjade, nee, vi hade teater grej med en skolförening jag är med i. FETT MED KUL AZZ... 
 
Lite trött, syns det? 

RSS 2.0