< Till bloggens startsida

Morning

Vaknade nyss, ja jag är medveten om att klockan är typ.. sent men ändå, sova är najs!!! 
 
Jag ska strax gå på bio med mammsen, det ska bli trevligt! Efter det åker jag till min syster och slaggar där några nätter.. 
 

Ler lite gulligt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har brutalt mycket att göra, hur mycket som helst efter lovet i skolan. 
 
Stress är min västa fiende, så humöret lär väl PMS:a hela veckan. WEHÅÅÅÅ

SAGAN OM BACKEN

 
Hejsan svejsan! 
 
Ella åkte nyss hem till sej och lämnade mej helt ensam med en back julmust, hallonsoda och annat smått och gott. Helt loco var vi, köpte en hel satans back med dricka... Äkta yålå! 
 
Det kostade 80 spänn, helt galet värt! :D 
 
 

HELIGA MAKARONER JAG ÄR INTE SÖT

 
HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE. Ibland blir jag lite rädd för mig själv - joina klubben! 

Plugg

Sitter just nu och pluggar litt. Sitter väll här fram tills fem och sen ska jag möta Ella Abrahamsson för vi ska shoppa gärnet! Najs kommer det bli! Men somsagt, plugg nu iaf! 
 
Här kommer lite fina bilder på mina söta vänner. Johanna och Isabelle <3 
 
 
 

PARANORMAL ACTIVITY 4

ALDRIG MER. 
 

Filmen som helhet var helt okej, knappt läskig.. Men slutet. OMG. Slutade med att jag grät och hyperväntilerade. Jag hatar typ "the grudge" liknande grejer så det var därför jag flippade!!!
 
HÄR KOMMER EN BILD PÅ NÅGOT SNÄLLT FÖR ATT JAG SKA KUNNA SOVA! HEJDÅ. KOMMER DÖ I SÖMNEN. HEHEHEOEHEOHOHIOHIHIHI 

BIO TIME

HEJHEJHEJ! 
 
Ska strax ut på äventyr med några från klassen, ska bli sjukt mysigt. Vi ska se på paranormal activity och jag kommer förmodligen blunda mer än halva fimen. Jag hatar sånna här filmer men ändå, nu har jag bokat det anyways! 
 
Vill konstatera två saker med förljande bilder. 
 
1. Jag är kär i min kamera <3
 
2. Min spegel är bland den smutsigaste spegeln jag någonsin träffat på! 
 
 
 
 

SPRINGER RUNT I TOFFLOR

Känner mig som en mysgud, springer runt i tofflor och ba är gos. 
 
 

Höst

Nu är det tamejfan höst. Jag gillar faktiskt hösten, det är myyyyys! 
 
 
 
 
 

Gårdagen

Igår vad en sjukt trevig dag! Gick bara på en lektion och den andra lektionen gick jag inte på för en förening i skolan som jag är med i hade asroligt i aulan. Gjorde improvisations övningar och skit, svinkul! 
 
Senare på kvällen kom lite folk och vi hade det skitkul verkligen :) Eller det hade jag iaf! :P 
 
Här är en bild jag tog på morgonen. Jag pallade verkligen inte klä upp mej eller nått för jag var sjukligt trött på morgonen! Så det blev en myströja och typ vanliga jeans! 

G O D N A T T

Nu ska jag ta och sätta på ett avsnitt "lie to me" och somna till detta. Känner mej fett duktig som har skrivit klart min novell och duschat fett länge! Har typ haft 189 inpackningar i mitt hår, det måste älska mej nu :) 
 
Iaf, jag ska fatta mig kort! Imorgon hoppas man på att mamma åker till nynäshamn så jag kan ha det lite roligt här hemma! If you know what i mean... Nejrå, jag ska sköta mej, men jag skulle verkligen villa att mamma åker imorgon (älskar dej mor), ff och fredag - kan det bli bättre lixom? :) 
 
Serien jag kollar på förresten är sjukt bra! Det handlar om hur man läser folks ansiktsavtryck och beteende. Sjukt intressant och lite drama på detta - perfect! 
 

BEAUTY TIP !

Tänkte ge er ett litet tips angående hårstyle! Om ni, som jag, har väääääääldigt "frissigft/fluffigt" och tot hår som är sjukt svårt att ha koll på xD Men mitt tips är att tvätta håret ordentligt, mycket balsam, borsta igenom håret, ha i hårolja (GÖR DET, BÄSTA HÅRET KAN FÅ) och sedan det viktigaste - gör två inbakade, tighta, flätor på varsin sida.
 
Håret blir så sjukt fint dagen efter, fluffigt, vågit men samtidigt hanterbart! 
 
Såhär blir mitt hår då iaf :
 

JAG DÖR <3

 

Ta tag i livet lite kanske?

Hejsan! 

Just nu ligger jag i sängen och har precis tittat på en film - standard. Min säng är nog det stället jag spenderar mest til i! Kan vara i skolan och typ länkta efter sängen, haha, patetiskt Amanda! 
 
Idag är min bror här ute på ekerö för att fira mig, det ska bli mysigt. Måste också hinna med att skriva en novell innan jag slocknar för natten, annars är jag lite körd juh! Men det löser sej, måste bara ta tag i det! :)
 
 

24-10-12

Idag är ingen vanlig dag för är min jävla FÖDELSEDAG!!!
Wehå, idag fyller jag år och jag har fått najsiga presenter! Fick ett asfint armband av bästa Tom, min pojkvän! Av familjen fick jag ett asnajs komera objekiv så nu kan ni förvänta er grym uppdatering! :D 
 
Har lovat mej själv att ha den grymmaste första kvällen som 16 åring så jag måste avrunda detta inlägg. Ska ta och lira lite gitarr och sedan kolla film! Vi hörs :* 

Vill bara tillägga

Att det nuvarande temat är ju helt galet fult, men.. jag jobbar på det! Jag ska visa mina skills i både fotografering och bildredigering, för jag kan en del. Johodå, det kanske ni inte trodde vavava?

Jahopp, nu ska jag leta stilmallar. WEHÅÅÅÅÅ

Tjo folket

HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ! 
 
Skulle vilja påstå att detta är min hmmm... kanske femte blogg hehe. Men men, denna gång hoppas jag att det ska gå lite bättre. Ska försöka vara lite mer seriös och inte läggga upp fjorre bilder med en jävla massa push-up, smink och putande läppar. Shitvapin men vadå, vi alla hade väll en fjortisperiod. 
 
Tror fanemej att bloggen kommer vara grymt tråkig den första månaden, just för att jag inte kommer komma in i ett ett najs flow och för att jag är dötrött på min systemkamera och behöver köpa en ny! Men när jag får min nya ögonsten - då jävlar, förbered er på en jävla massa egobilder. 
 
Kör en liten classic och lägger in en attraktiv bild på mej själv, som en liten slutklämm liksom. 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0