< Till bloggens startsida

Snart där

Imorgon tar jag sommarlov. Jag säger det högt om och om igen men det är tamejfan ofattbart. Jag har klarat hela ettan. Jag har klarat ett helt år i gymnasiumet, vilket jag inte ens trodde var möjligt. Jag har haft det tufft, på många plan, men jag har famförallt växt som människa och har haft stört kul på vägen... Det har gått så otroligt snabbt. Vad fan har jag gjort, vad har jag inte gjort? Mycket plugg, stundvis, mycket party, för ofta...
Klassen är ju lite av ett underbart gäng, bromma är fan bezt och BTF har varit the time of my life. Tack... typ. 
 
Men det finns ju downsides med detta också. Jag går ut ettan - treorna förvinner. En del har man ju ändå lärt känna, som man fortfarande vill trakassera i korridoren och mysa med på rasterna. Don't leave me liksom, NI är ju nästan Bromma Gymasium. VAFAN. Dessutom kommer ju massor av lamkött in nästa år. Jag ska hata på dom alla. FÖR ATT JAG KAN OCH VILL. 
 
Nu ska jag iaf försöka få pli på mitt hår, det är överallt och ingenstans. 
 
 
 

Dagens inspo

JAG VET. Många tycker det är skitskumt med stilen ovan men jag kan inte. I CANT EVEN. Det är så otroligt coolt och jag önskade att jag vågade satsa MEN lugn, mina små barn, jag vågar inte. Så jag kommer att stanna med mitt tråkiga blonda hår. 

update

TJOHO! 
 
Just nu sitter jag i soffan och slappar, just watching the day pass me by. Det svider lite, jag gör ju inget, MEN jag får sommarlov imorgon så vafan. Jag har dessutom jobbat som en fucking beast så jag förtjänar detta. I förrgår jobbade jag från 8.30 till 01.40 - det, my dear lovers, är en jävla mardröm. Men misstolka mig inte, jag älskar mitt jobb, det är bara lite för långa pass ibland haha. 
 
Ska iaf snart ta mod till mig och sätta på mig lite kläder för jag ska möta Ella. Vi ska åka iväg och spendera våra pengar på saker vi inte ens behöver, men det ä okej för... NEVER MIND - låt oss. 
 

Dagens fitspo

Seriöst, bär är typ det bästa jag vet! Kommer ni ihåg reklamen där en tjej har ett hallon lika stort som en hel överkropp, och så tar hon en stor tugga ur det hallonet. ASSÅ AMAGAD, det vattnas i munnen och jag blir helt till mig #foodgasm 
 
 

godmorgon!

Jag vaknade nyss, och det är ju lite fail med tanke på att halva dagen redan gått MEN MEN, det var skönt att få sova lite. Just nu ligger jag alltså i sängen och myser men ska försöka ta mig upp och sola lite innan jag behöver åka. Klockan ett ska jag nämligen åka till brostugan för att käka lunch och schoppa lite välbehövliga saker i solna! Tudeluu så länge! 
 

VAD HÄNDE?

Jag vet inte riktigt vad som hände. Eller jo, det vet jag ju, skolan hände. Skolan erövrade mitt liv och mig och sparkade på mig medans jag redan låg ner, stressad och ångestfylld. HEMSKT var det men vet ni? På tisdag får jag ett SJUKLIGT EFTERLÄNKTAT sommarlov och DÅ mina vänner ska jag allt försöka blogga aktivt! 
 

RSS 2.0