< Till bloggens startsida

Sjukt trött


MÅNDAG DÖ. 

Soffhäng

Bestämde mig för att åka och träna, men kom på en väldigt mycket bättre ide. Övertalade mamma om att käka från en pizzeria istället. Värt. Sjukt värt. 
 Im so pretty <33333 

Love Hope Understanding

Hallå där! Precis lagt mig i sängen för att sussa lite, men kommer väll fastna i någon app förmodligen. Som vanligt, ligger och kollar på vines tills klockan är för mycket... 

Har inte gjort speciellt mycket roligt idag, mest viktiga saker. Typ som att städa rummet och plugga. Tränade lite också, eller om man kan kalla en powerwalk på en timma som träning, Tvek asså hehe. 

Gjorde en liten bild idag som jag blir glad av. Ska skriva ut den på våran mycket coola skrivare på fint fotopapper och rama in typ. Orden kommer ur munnen på min absoluta bejb Gavin Degraw<333333 om du inte lyssnat på honom, shame on you!!! 

Godnatt bäjbs

Dags att plugga

Det är morgon och morgon är inte min grej... 



"ÄR DU EN AV OSS?"

Sitter just nu på bussen, hemfärd för mig efter 10 timmars skoldag. Sjukt ändå, från 9 till 19, jag är duktig. Men jag har fått saker gjorda, främst bombat skolan med affischer från en förening jag är med i. Tror att jag har använt skolans bläck, det måste vara slut nu! Drog väll ut typ 150 affischer och broschyrer... Jaja, hem och äta nu, sen blir det fan 100 squats för jag hinner inte dra till gymmet :///// 

Det är fan stil på BTF i år, marknadsför oss pissbra hhhehehehehehhe! 




Max och Adam säger hej




Soligt idag och 1 grad just nu

Vad fan menar du fucking väderprognos..? EN grad? Är det ett skämt? 


Torsdag

Klockan ringde precis och jag måste gå upp och göra mig klar. Meeen jag vill verkligen inte. Sängen myser med mig, och jag vill mysa tillbaka. Jag har dock sovit väldigt bra idag, och det är inte ofta! 


Väldigt fin bild, önskar jag kunde säga att jag har tagit den hihi! 

Fucking krigare

Kom precis hem från gymmet och har ätit en sjukt stor portion portion mat. Jag och Viktoria körde verkligen sjut hårt på gymmet och det känns fett bra! Men något som känns ännu bättre just nu är sällskapet av soffan och typ godis. Tror jag har Pim-Pim, OMFG vad gott! 

Här har vi sexybeast Viktoria Käll doing some sexmoves :-)



Tishan sent from above

Ni ska bara veta vad jag har på mig. Fulaste men samtidigt skönaste plagget jag någonsin haft på mig! Det är en lång jävla tisha med något konstigt tryck på. Den går, utan att överdriva, ner till mina fötter. Jag skulle kunna tänka mig att tälta på baksidan endast klädd i tröjan. 

Its like so weird im giving you the wtfFACE 



Morning

GODMORGON! Vaknade precis och ska upp och göra mig en stor jävla frukost. Efter det blir det heroeos och sen akutplugga! Jag måste dessutom pressa in ett träningspass där någonstans. Juste, nämnde jag att jag har studiedag? 



What is my life about?

Sitter och skrattar åt Svenska HollywoodFruarnas brist på hjärnceller och sminkar mig som en hora, vad gör du? :-) 




As deep as the ocean

Bloggen! Tja, kommer du ihåg mig? Det var jag som brukade skriva om mina händelselösa dagar, hon som lovade massa videobloggar och bättre uppdatering - yes I'm back. Men hur länge det varar, det vet man ju aldrig. 

Nu blir det så knazzigt, allt känns så konstigt och jag vet inte hur man bloggar länge hehe. Men det är väll nu man lägger in en egobild och skriver ett djupt citat som rubrik? Jaaah, jag kör på den, det säkra kortet inom bloggvärlden!! 



RSS 2.0