< Till bloggens startsida

Eye see what you did there

För er som inte riktigt har hänt med här. Jag har blåa ögon. Just sayin'. 

so fucking deep

 
Så mysigt fin låt, vill bara gråta lite för jag kan knappt tänka på tanken att förlora en mamma, pappa, syster eller bror utan att att säga "farväl" eller förklara hur mycket man älskar dom innan någon av dom dör. Eller bara säga saker som man vill att de ska veta. Jag kan knappt tänka på faktumet att jag förmodligen kommer se min mamma, pappa, syster och bror dö innan mig, med tanke på att jag är yngst. Det går inte, det får inte bli så. Jag ska dö ung, så har jag alltid känt. Jag vill dö innan någon jag tycker om gör, samtidigt vill jag inte att de jag älskar ska vara ledsen över mig! Döden är enkel, livet är komplicerat. 
 
 
 
 
 
 

Inte alls så glad som jag ser ut


stort steg i en 16årig tjejs liv

Idag var en väldigt oproduktiv dag! Jag åkte in till skolan för att filma lite med en grupp sköna människor inför en teatergrej och ingenting hände. Vi bara satt i aulan och inget hände vilket sög. Därefter var det dock en grymt god lunch med en glad grupp männiksor + Linna. LOL, hon var hungrig och jättearg. 
 
Efter det åkte jag hemmåt och stannade i Centrum och gjorde mitt livs misstag. Klippte mig och nu har jag inget hår kvar och jag vill gråta över detta. Dessutom klippte jag bara hälften än vad jag behövde, för det är brutalt jävla slitet. Jag klarade dock inte av att klippa av så pass mycket för jag är en mesig och osäker människa.
 
FUCK. 
 
Ska titta på denna knasiga bild och gråta över att mitt hår nu ligger på marken i en hårsalong, i ett hörn, ensamt och inte på mitt huvud.................................</3

Dagen 26/02

HEY YOU! 
Idag har det hänt mycket, jag har nämligen tagit igen all tid då jag bara legat och degat under helgen! För det första har jag bara sovit tre och en halv timma inatt för att vet ni, jag är cool - just sayin'. Jag träffade iaf Isabelle idag och vi hade en sjukt mysig dag. Vi shoppade i solna, köpte fan kompisarmband och orrade oss på bussen men det ÄR OKEJ, visst? Vi åt mat - standard, och ja, hade det allmänt roligt. Den tjejen asså, hon är något speciellt♥♥
 
Jag köpte dessutom ett par randiga jeans, som jag visade i ett par inlägg sedan att jag hade cravings efter! Men nu känns det inte alls bra, dom är skitsnygga - men det tycker ju bara jag och ingen annan. Fuck. 
 
Här kommer en mycket orelevant bild på en fin frukost. WATTCHA GONNA DU ABAOTIT?
 
 
 

Naket

Sitter och lirar lite gitarr vilket är väldigt underhållande faktiskt... Jag spelar egenligen gitarr varje dag, men i mycket korta stunder så jag är inte alls bra haha. Kämpar fortfarande med baré ackord :') Det är ingen ide att sitta länge heller, för efter ett tag tar fantasin slut och man kommer inte på några bra låtar att sjunga till. World problems no.1!! 
 
Idag har denna kisse varit extremt jobbig. Hon har gossat med mig varje minut av dagen och inte för att vara den som är den men hon är lite jobbig må jag säga :$ 

om my lord

kär. 

sommar 2013

Ligger i min säng och funderar lite på sommaren! Jag måste börja planera och söka jobb för att saker ska funka. 
 
Två saker jag måste lära mig under sommaren är: 
 
1. Kunna stå på händerna! Det är så sjukt ballt och snyggt. Jag vill bara kunna slänga mig och kunna stå där som om det inte var värsta grejen. Har kunnat en gång i tiden när jag gick på cheerleading men ah jag har glömt det nu! Jag ska börja stå på coola ställen, ta bilder och ha som bästa reseminnena! 
 
Tumblr_m96rt9i0ge1rewga0o1_500_large
 
Tumblr_mfrrpxethq1qzze69o1_500_large
 
Tumblr_mi6cspmjfm1rml1pgo1_500_large
 
2. Jag vill vara vig igen! Jag har aldrig varit jättevig, trots att jag dansat i flera år... Men jag har iaf haft bra kontroll på min kropp och jag mår verkligen bättre när jag är vig, hur konstigt det än låter. Dessutom är det ganska hot att kunna böja sig åt alla håll och kanter hehe. 
 
Tumblr_miot5qjwhp1rmkfrxo1_500_large
 
Helf120605_196jnb_205968265_large
 
 
 
 
 

lite ur fokus sådär

en sådan fin och dyr kamera och jag kan inte ens fokusera. skärp dig amanda. 

HELLO THERE

HEJSAN LÄSARE! 
Dagen har varit sjukt chill, men behövlig tror jag! Jag var rätt sliten sedan fredags och jag behövde lite lugn för mig själv. Tror till och med att jag ska vara så duktig att jag tar fram lite skolböcker och gör nytta. Japp se där - jag kan, jag vill och jag ska få bättre betyg. 
 
Här kommer en liten hälsning från tidigare idag, efter en lång ocg mysig dusch.
 

KVÄLLEN IGÅR

.. var helt bäst! Bästa tjejgänget och schysstaste draget. Finns inte så mycket jag kan säga för det är så svårt att beskriva i ord :Pp..p:P:P:P::P::P 
Såhär såg jag iaf ut igår! 

ett tappert försök att försöka vara possitiv till livet.

 

Deppmode

Får damp och vill hitta något snyggt att ha imorgon när jag ska ut. MEN JAG HAR INGET HEMMA för jag har precis rensat garderoben och har varit hemskt pank väldigt länge. 
 
Idag var jag och isabelle i stan iaf och shoppade, fönstershoppade iaf.. Det var stört mysigt så det får vi göra om bejb. Sen kom hon hem till mig och vi låg i min säng, på varandra och var allmänt osociala, dock gosiga. 
 
Provet idag gick bra, kunde gått bättre, kunde gått sämre. 
 
I morgon har jag ett nytt prov. Har inte pluggat. Borde plugga. 
 
I morgon ska jag köpa något jag kan ha på mig så jag slipper känna mig ful och äcklig.
 
Som svar på din fråga: NEJ JAG ÄR INTE GLAD och låt mig var
 

nu vet ni det

Jag är en jävla fighter, det är vad jag är! Jag Sitter med CPSAMHÄLLET och försöker lära mig allt och lite till men det går inte så bra hehe. Hoppas på ett E, men ett C skulle fan sitta gött! 
 
Har lite bildbrist på sista tiden så vet ni vad? Här kommer en gammal bild. 
 
FRÅN ÄLSKADE FUCKING NORGE 

Boyfriend vs Girlfriend

Ligger för stunden i sängen och vill släcka lyset och aldrig öppna ögonen igen för så trött är jag! MEN jag ska ta mig själv i kragen och kunna samhällskunskapen utan- och innantill. Jag är lite av en slacker så jag måse skärpa mig, jag är ju duktig och har kapasitet egentligen, om jag bara skulle bestämma mig för att lägga ner lite tid på skolan. HEHEHOHOHPOHP roligt inlägg! I alla fall, här har ni några klipp jag tycker är roliga. De handlar om ett par som prankar varandra och filmar i smyg och det är fucking epic. Titta och njut! 
 
 
 
 
 
 
 
 

TJO KATT

Om en vecka får jag mina pengar, mitt cashflow på 1050:- är tungt. Men det bästa är att jag missat att fått en "löning" om man får kalla det så, så imorgon får jag 1050:- ASWELL och jag är lycklig. Förresten, sparar gör bara töntar som vill ha en framtid. MEn nu ska jag göra ett försök till att känna mig duktig och läsa i min fina engelska bok. JA se där, mer intressant än så lär det inte bli. 
 
Jag och min älskade katt som är världens finaste, mjukaste och snällaste katten. Hon väcker mig på natten och tvingar mig att mysa med henne och hon är för oskylldig att inte kunna göra det hon befaller dig till.
 
 
 

Well why not?

Jag skäms lite över mitt förra inlägg. Jag är inte sådär egentligen, jag brukar normalt bara köpa mitt rejs och skita i vad andra tycker. Fast nej. Men jag önskar. 
 
I alla fall failade mitt tappra försök att vara duktig för efter ca 20 minuter av effektivt studerande krashade jag och hamnade i snåret som kallas youtube. One does not simply just watch one video on youtube. Efter detta kollapsade jag i soffan och sov i en halvtimma. HEHE. Men det är okej för jag ska plugga nu. Typ. 
 
Förresten tror jag att jag ska ge mig på twitter. Jag är ju redan en facebookare, youtubare och instagrammare så varför inte bli en twittrare också?
 
 

OMG IM SO ORRE

Nu är det såhär att jag har lite utav ångest. Nej inte riktigt, men vi kallar det så i detta inlägg och inget mer med det! Jag vill nämligen ha ett par mönstrade byxor. Nej är det sant tänker ni då. Ja det är det svarar jag då. Nej men, on a serious note! Jag vill ha ett par randiga byxor för jag tycker det är jättesnyggt. Typ apsnyggt som att jag nästan skulle kunna betala vad som helst för dom. Typ som om min efterfrågekurva är jätte oelastisk och nu känner jag att jag är duktig som lärt mig något i samhällskunskapen. ANYWAY. Såhär ser dom ut ich.
Oj, hennes ansikte skrämmer mig. Oj vad elak jag är. 
 
Men jag får lite ångest när några av mina kompisar inte all höll med om att sånna byxor var snygga så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Är det vid tillfällen som dessa man hoppar framför tåget i gamla stan? 
 
 

BEKRÄFTELSE

Säg att jag är bra. Säg att jag är duktig. 
 
Jag sitter faktiskt och pluggar och känner mig jätteduktig. Helt koncentrerad sitter jag med radio (för att jag inte ska behöva byta låt hela tiden ehhehehehe) och datorn i knät i ett bra jävla städat rum. Det går bra nu. Här har vi en liten mysig gif där jag posar med min samhällsbok och leker bra. 
 

här är en rubrik

Vet inte riktigt hur jag ska utvärdera denna dag. Antingen suger den. Eller så var den fantastiskt. Jag har ätit och rensat massor av lådor. Rätt soft och skönt. Har fått ganska mycket plugg gjort också så jag känner mig duktig okej? 
 
Vad fan håller jag på med? Playing with ma hair and shit. 
 
 

DANCE MUUUUVS

Hej bejbs! 

Just nu sitter jag och kollar på 'Svenska Hollywoodfruar' och skrattar mig lycklig. Seriöst, vissa fruar är helt jävla pantade. Det sorgliga är ändå att ju mer man följer dom och faktiskt försöker förstå hur dom tänker känner man en viss förståeelse och man lär sig att tycka om dom idiotiska individerna. Mitt absoluta hatobjekt i serien är lätt äckel  Gunilla Persson. Hur mycket jag än försöker förstå satmaran blir jag bara mer och mer äcklad. Dö. 
 
Maria Montazami är dock min love. Så jävla skön, jag vill bara mysa med henne. hhaha. 
 

GLAD JÄVEL

Morgondagen består av plugg och ikea där jag ska handla en mycket fin byrå.. om jag får... om jag varit snäll. 
 
LOL jag bara kör på ett skratt för jag vet inte vad jag ska göra annars. 

Alla hjärtans dag

Imorgon är det alla hjärtans dag och även då jag ÄLSKAR livet som singel är den dagen fett deprimerande... Men men, jag får kanske choklad av mamma så löser sig allt. NOT EVEN KIDDING 
 
Här kommer bilder på mysiga par 
 
 
 
 
 
Ville lägga upp mer vulgära bilder men jag höll mig i skinnet... 
 
 
 
 

duktig tjej

Städade nyss hela mitt rum och nu är det fantastiskt mysigt. Jag har typ 5 lager med olika överkast och täcken, filtar och mysiga kuddar så jag ska sova like a boss inatt! Vanligtvis händer det aldrig att det är såhär mysigt på mitt rum MEEEEEEN jag kände att jag inte kunde leva i den ständigt växande klädhögen och alla chipssmulor i sängen. Jag är en smutsig människa. En slampa är vad jag är. 
 
Fick värsta lycko rushen nu, så jag ska ta och skriva lite naturkunskap och sen sova GOTT för en gång skull. WEHÅ 
 
När vi ändå pratar om städning slänger jag in en passande bild (?) 

SNOR LISTAN FRÅN ANNA

Tycker ni kan gå in på Annas blogg, hon går i min klass och hon gillar att supa, knulla, slåss och knarka. www.tootiredtogiveafuck.blogg.se 
Var så god Annish, här har du max två nya läsare. 
 
1. Hur gammal är du? 16 och 4 månader, jag fyller sent och jag skyller på mammas oplanerade graviditet. 
 
2. Hur gammal känner du dig? Beror på sällskapet, jag har en tendens att tvivla på mig själv något enormt i sällskap av andra vilket gör att jag känner mig som en liten skit. Men om jag är med folk jag känner mig SJUKT trygg med kan jag känna mig som 18 typish(wow typ gammal). 
 
3. Vad har du gjort idag? Vaknade gick upp och åt medicin, duschade, kollade på tv, PLUGGADE,  hade ångest över individuella valen, spelade candy crush och sov igen, kollade på film och nu sitter jag här och deppar över mitt händelserika liv. 
 
4. Vilken film såg du senast? Just friends, den var inte så bra... 
 
6. Är du besatt av något? Bekräftelse, "mode" (smink och kläder och skit), mat, mat, chips, mat. 
 
7. Är du rädd för blod? Nope, jag är mer fascinerad. 
 
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Mitt sovrum. Sängen är inte nybäddad, rummet är täckt av kläder och damm, chips i sängen, mer chips på golvet. USCH jag är en smutsig människa och jag skäms. 
 
9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900talet i Sverige? Nej. Politik och jag går inte ihop. alls. typ inte ens lite. 
 
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Skulle jag? Aldrig... 
 
Jävligt ful bild, vet inte vad som hände. Det är kamerans fel, kameran...... 
 
11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Vinrött helt klart, vet inte vad som händer men allt jag köper är vinrött och jag måste skärpa mig... Nej, för vinrött är otroligt bäst och jag kommer inte ge mig. 
 
12. När vaknade du idag? 12. Jag är himmla ball, javet. 
 
13. Vilken är din favorithögtid? Vet inte, orkar inte svara. Jo. Midsommar är mysigt, julen är bäst och sen orkar jag inte fundera mer. 
14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Koh lanta, thailand, eller koh phagnang eller vad fan stället heter. BÄSTA ÖN, bättre än ekerö. 
 
15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? En tågresa vår klass gjorde i nian i polen. DEN VAR FANTASTISK. Jag grät och alla trackade på mig, bland de värsta dygnen i mitt liv. Hahahahaha, jag skrattar nu men jag grät som en stucken gris då. Återvänder helst inte till den situationen igen/platsen. 
 
16. Hur vill du tillbringa din pension? I thailand med alla andra balla 96-tanter som är ute och partar varje kväll och lever som unga... Vill dessutom ha THE LOVE OF MY LIFE (Ashton Kutcher) vid min sida. 
 
17. Vad lyssnar du på just nu? Bruset från min dator. Tung. 
 
18. Har du någon gång brutit ett ben? Neeeej. 
 
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Cola, advokado, äppeluice, smör, bröd. Nuff said. 
 
Jag är en fantastisk fotograf. LOL 

Naken

Jag är kass. Jag kan inte detta med att lägga mig i tid för att sedan inte plågas varje morgon... Jag borde vara, åtminstånne lite, trött just nu men icke - mitt dygn började nyss! 
 
Tycker att min blogg känns ganska tråkig, vet inte vad ni vill läsa om eller vad jag vill skriva om hehehe. Jag gjorde iaf mina individuella val idag och det var sjukt svårt. Känns som om jag nu avgjort min framtid genom några enkla klick. FUCK. Det suger verkligen för jag har valt så oseriösa inriktningar, buhu. Jag valde iaf fotografiskbild och webbutveckling (vilket jag är sjukt osäker på). Jag ska kolla upp imorgon vad webbutveckling verkligen innebär och om det är något för mig, annars ska jag tamejfan få byta! 
 
Här kommer en gammal bild på mig när jag en gång skulle klippa gräsmattan. Det var varmt och jag ville fota mig själv - so I did. Shit vad snygg. 
 
 

Jag är en artistisk och stolt cupcakesbakare

Well, I was bored! 
 
 
 

En lång lista

Jag är en sådan där busig typ som snor saker så nu har jag snott denna lista av Ella i min klass (och hon snodde den av Ebba. OMGOMGOMG mindfuck). Tyckte den var lite mysig så vet ni, läs den. 
 
SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca näsan än tungan? 
Tungan men jag skulle aldrig våga egenligen, men det är snyggare än i näsan på mig! 

2. Vara seriös än rolig?
Stenseriös. Inte röra en endaste muskel i fejset, att vara rolig är för töntar.
 
3. Dricka röd eller grön mjölk?
Grön. Så är det. 

4. Brinna upp eller drunkna?
Brinna upp, jag är livrädd för att drunkna. Att drunkna är för mig det värsta som kan hända typ. Jag blir rädd när jag tänker på det. 

5. Umgås med dina fiender eller föräldrar?
Jesus.
 
(FINASTE hoddevik! Ligger i norge där jag surfade i somras. Saknar stället till tusen!) 
 
RANDOM SHIT:
1. Är du kär i nån?
Kärlek är överskattat.
 
2. Sol eller måne?
Sol för jag älskar värme och värmen älskar mig. 

3. Vinter eller höst?
Höst, det är fint och jag fyller år då. HIHI

4. Vänster eller höger?
Upp och ner. 

5. Soligt eller regn?
Soligt för att ailiens är lila. 

6. Vaniljglass eller chokladglass?
Chokladglass.
Vad hände här? Jättekort panna lol. 
 
OM DIG:
1. Hur mycket är klockan just nu?
Kvart över för jävla mycket.

2. Fullständiga namn?
Amanda Sara Sture Westman. Fast ta bort Sture, för det heter jag inte. Men när jag var liten trodde jag att jag hette det för pappa sa det. Han är en ond människa. Jag svarade så i telefon tills jag var typ 8. "Hej det är Amanda Sara Sture Westman". 

3. Vart vill du bo?
Malaysia, kanske ska flytta dit efter gymnasiet - helt upp till mig. Mamma och pappa lovar att jag kan få plugga där och bo i en villa hur länge jag vill. Snacka om att jag ska slå till! 

4. Hur många barn vill du ha?
Två eller tre, båda könen - fast inte på samma barn, det är ju bara fel. Haha 

5. Vill du gifta dig?
Ja och nej. Ingenting jag siktar mot, ingenting jag stretar emot. Jag vill ha en fin man och finaste klänningen och vara med och designa fina bord och ja ni vet. Shit vad jag inte känner mig stenhård nu. 

6. Rullar du spagetti eller skär du den?
Jag rullar den för det ska man göra med spagetti och ni som tror något annat är knäppa. 

7. Har du ätit sushi?
Visst, inte gott. 

8. Lyssnar du på en låt nu?
Darin, playing with fire. Han är på QXgalan ni vet. 

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet?
Ett. Här ska vi inte köra en Maria Montazami inte med 7 jävla paket. NO. 
 
10. Humör?
Jag är rastlös, är det ett humör? 
Jag hittade en snygg kille på min dator. Han är med i serien "True blood" vilket är den bästa serien någonsin. 
 
HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon?
Nej, brb ska bara gråta lite.

2. Sjungit?
Ja, jag har jobbiga låtar på hjärnan. usch. 
 
3. Blivit kramad?
Ja, jag har en snäll mamma. 

4. Känt dig fånig?
Alltid, jag sprang runt och skrek konstiga ord och skrattade åt mig själv. 

5. Saknat någon?
Ja som faaaaaan. Alla bara va vem saknar hon nu? Ett ex, en kusin, en mormor, en vän som bor långt bort, ett djur? NEJ. Om jag säger vem jag saknar kommer det bli jobbigt för den människan kanske läser min blogg. Hej älskling, saknar dina omfamnar. 

6. Dansat galet?
Alltid, seriöst! Det går inte en dag utan pinsamma danssteg i mitt hus! 

7. Klippt håret?
Snaggade mig. 

8. Gråtit?
Nej, jag gör inte sånnt. 

9. Ljugit?
Ja, sånnt gör jag. 

10. Haft sex?
Vad är det? 
Så söta att jag inte kan fokusera. he he he he he 
 
GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Inte jagad kanske, eller mjo, nej. osäkert. 
 
2. Har du en hund?
Nej, men jag har en Jesus. 

3. Sover du helst själv eller med någon annan? 
Det beror på, jag tycker inte om att sova med någon som försöker mysa med dig hela natten, det är bara läskigt... Men jag gillar att mysa med någon och sedan bli lämnad i fred utan att någon kladdar på dig under hela natten. Så - men någon annan om personen håller fingrarna i styr och att personen inte är varm. 

4. Tror du på spöken?
Spöken nej, men övernaturliga saker som kan titta på mig när jag sover och eventuellt kidnappa mig, ja. 

Gråt med mig

Jag sitter och gråter till dessa videor, jag tycker verkligen ni ska ge dom  en chans trots att dom är ganska långa! 
 
 
Jag har sett denna video typ 10 gånger och den blir bara bättre. Helt jävla besatt. Omg han är så jädra mysig. Jag känner inte honom på något sätt men ändå sitter jag och gråter som om jag var bruden. Shit jag måste skärpa mig. 
 
 
 
Denna är ju en klassiker men ändå man blir så jävla lyckig av den! Man vill ba sno ideén och gifta sig på detta sätt. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag blir helt pirrig i hela kroppen, så jävla ballt. 
 
 
 
Och denna, det bästa frieriet jag någonsin sett! Älskar "or is it the dancing jews" hahhahaha! 

up up och iväg

Drar mig mot skolan typ nu! Jag kommer nog bara vara där i dryga timman för jag pallar inte mer, är ju egenligen ledig, ska ju bara visa några tjejer runt :) 
 
Körde på en tofs som jag aldrig brukar ha men jag är en cooling som provar nya saker! 
 

VILL HA

ÅH asså ohmagad! Jag är helt kär! Byxorna är typ guld värda, skorna är typ hur älskvärda som helst (ska köpa dom, garanterat. punkt.) och en helt vandlig tröja. Jag blir helt exalterad. 
 
Jag vill verkligen ha sånna byxor men jag vet inte om jag kan matcha dom till så många plagg. Jag blir ledsen när jag tänker på det för dom är galet snugga. 
 
Jag har försökt mig på den typiska brommastilen men jag tror jag ska ge upp, för jag vill inte springa runt i blusar och tighta jeans varje dag. Jag vill köra my style och inte bli en sån där tjejtjejig tjej som jag fruktat hela mitt liv. LÅHL. Shit byxorna kostar 249 kr. Shit typ gratis. shit. 
 

bra jädra vinkel

Ska ta och sova nu, är praktiskt taget ledig imorgon för att resten av skolan är på någon friluftsgrej som inte jag kan vara med på pga min fina halsinfektion! YAY, men tänke ändå lägga mig nu. Snäll som jag är har jag lovat bort mig på en rundtur i bromma för några tjejer så jag behöver vara där vid tre men jaja det blir nog bra! 
 
Jag är ganska crazy och det är den här vinkeln också! Jag tyckte iaf om min tröja idag, den är fin. Halsbandet är också fint. Korsigt och guldigt. mm. 
 
 

HÅR ÖVERALLT

Jag börjar få långt hår, och det är väl kul så länge det är tjockt och fint. MEN ICKE, den lyxen ska man inte ha! För mitt hår är S.L.I.T.E.T. och jag blir ledsen, jag vill ha såhär brutalt tjockt hår, ända ner i topparna! Just nu är det sådär halvdant och jag vill ba ta fram saxen och klippa av skiten. Nej nu ljög jag, skulle jag aldrig klara av. 
 
Såhär ser mitt hår ut idag, halvlångt och aningen slitet i topparna. BA helt livlöst som en frissa skulle säga! 
 
Här är något jag gjorde för några dagar sedan när jag var jättebusig och kände för att låtsas att det var första april hihihiheheheheohohoh... Jag ba lurade alla mina followers på instagram och sa att jag hade tröttnat och klippt av guldet till en snygg page! Men jag lyckades inte lura så många och jag blev ledsen och grät på skoltoaletten hela dagen. Nej. 
 

Dagens outfit fan

YAY jag gick till skolan idag och det var ju mys, jag fick nog förklara vad luftrörskatarr var ett 10 tal gånger men det är okej, blir ju bara så glad att folk bryr sig! 
 
Mamma tvingade mig att klä mig varmt så det fick bli långärmat och kofta med halsduk och jacka på det. Men mammasgirl som man är följde man det rådet trots det ganska varma vädret! 
 
Shit vad inte fin men hallå, jag är cool och bryr mig inte, jag ser ju glad ut iaf och min nya kamera är fin. 
 
 

Sleep tight

HEJ HEJ HALLÅÅÅ
Nu är klockan kvart över 11 och jag ska försöka få lite sömn. Jag mår mycket bättre idag, och jag kan förmodligen komma tillbaka till skolan på torsdag, om min mamma låter mig. Jag smittar tydligen inte, men somehow väldigt motaglig för andra sjukdomar och hon oroar sig lite för mitt ätande men det löser sig. Jag vill bara komma tillbaka till det normala med rutiner och KOMPISAR!!! 
 
Nu blir det ett Dr. phil avsnitt och planering av morgondagen, jag behöver nämligen göra massor (Städa mitt rum, duscha...... shit, upptagen kvinna) men sen är det skönhetssömn som gäller - kan behövas! 
 
Här är en ganska (o)charmig bild på mig och min, åter igen, mycket fina vägg. Ville så stolt visa upp den för er igen. ÅH HERRE bilden är brutal men jag hoppas att ni förstår att jag verkligen är sådär ful i verkligheten, för det är jag. buhu. ska gråta mig till sömns. 
 

Mina män

Kära Craig Horner... Vi hittar mitt ögongodis i serien 'Legend of the seeker' där hans outfit består av en naken överkropp och läderbrallor - helt okej. Det finns ingen sexigare man än honom, han är helt enkelt så jävla bäst. Han är dessutom kär i en karaktär i serien och han är hur charmig som helst mot henne så man kan inte låta bli att låta fantasierna vandra heheheehheeheh. 
 
Ed min bejb. Du hittar honom i serien Gossip Girl och oavsett hur svinig han är till en början kan du inte låta bli att älska honom. Han är den ultimata badboyen vilket är otroligt attraktivt, iaf för mig! Han är tillsammans med en annan karaktär i serien och med henne är han så jävla mysig med och så otroligt sexig. Man vill bara att han ska ge sin 'Chuck Bass'-blick och sen spendera natten med dig. CHUCK BASS, COME AND LOVE ME. 
 
Robert, min lilla blodsugare. OH MY, jag tror inte att min cruch för denna kille någonsin går ur. Jag kan inte hjälpa att jag känner som jag känner för vampyrer, och jag skulle kunna ge ALLT för att bli tillsammans med karaktären Edward Cullen! Så ja, för er som är födda igår, Robert hittar vi i bland annat Twilight där han spelar en överhet och fantastiskt snygg vampyr som blir kär i en "normal" tjej som heter Bella. Kan inte låta bli att tycka att hans motspelare Taylor Lautner är ganska snygg han med. Om du inte sett twilight, FUCKING SE DOM. 
 
 
Ahston älsklingen. Han är så sjukt charmig, har kollat på samtliga intervjuer med honom och hans stil är så jävla het. Bästa filmen jag sett honom i är "La gigolo" / "spread" (filmen heter olika, vet ej varför) där han spelar ett asshole och ligger med alla, playar alla för han är en fattig ungkarl och vill leva flott. En riktig såndär man hatar - som jag älskar. Han går runt i hängslen, han är snygg och vet precis vad en tjej vill höra / se. Ännu en "badboy" som jag faller för. Han är bara så skön, jag kan inte låta bli att dreggla! en annan bra film han är med i är 'No strings attached' där han också är så där extremt charmig och het. SE FILMERNA! 

Min lunch

Pancaces, bär och massa grädde! MOHAHAHA 

klagar lite

Såååå, i början när jag blev sjuk blev jag riktigt irriterad för jag hade precis kommit igång med en bra träningsrutin och jag var fett duktig. HA, ingen tror mej säkert! Hade typ ångest från måndag till fredag för att jag bara ville bli frisk för att kunna träna och vara duktig. Så i fredags vägde jag mig, vilket jag typ aldrig gör för jag fokuserar inte direkt på siffror, och jag vägde mindre än vad jag brukar på typ ett/två kilo. Idag, tre dagar senare, har jag gått ner ytterliggande 2,5 kilo. ÄR INTE DET GANSKA GALET? Det beror ju på att jag inte äter, för någon matlust existerar inte! Idag har jag ätit lite godis kanske max 7 godisar. Tror inte detta är så bra.. 
 
Det är lite roligt ändå, för när jag tagit mina "doser" av medicinen (vilket är en hel del att knapra och tvinga ner i mig) blir jag helt snurrig och man känner verkligen hur medicinen är allt jag får i mig och hur fort det tas upp av min kropp. ha OMG IM SO HARDCORE. 
 
Här är härligaste bilden! Jag tog den några veckor sedan, med min nya kamera, och den är så vintrig och fin. Blir ju nästan lite till mig.

Planer inför 14 Februari

Snart är det alla hjärtans dag... För om jag inte har helt fel är väll det den 14 Februari. Jag är ju singel, och trivs jävligt bra som det! MEN på alla hjärtans dag måste man göra något romantiskt med någon känner jag, och jag jobbar på en plan. Problemet är bara att det är ju på en torsdag, så man kan inte dra ut och typ festa, och ha kul istället. Men det ordnar sig, romantisk och killmagnet som jag är *host*. Samanfattningsvis, tror inte att torsdagen den 14de kommer skilja sig från min vardag - jag är en sorglig person. 
 
Här är en bild på min megacoola vägg, den är ganska motsägelsefull. Wall st = finansgata (=jätteseriöst typ en inte-le-när-du-går-här-gata) . Massa mario = nostalgi (=massa kul och ba leka och springa runt naken och låta som en indian). SHit. GALET. Kulturkrock, but thats why its so fucking awesome! 
 
 
 
 
 

Cat being high as fuck


Say goodbye

Jag kommer dö. Jag är döende. Så känns det i alla fall med luftrörskatarr i systemet. Varit borta från skolan hela förra veckan och jag lär inte komma till skolan denna vecka heller... Vet inte om jag ska fira eller deppa?!
.SHIT MIDFUCK. 

Jag känner mig bättre vilket är bra, för jag tror inte att det kunde bli sämre. Just nu har jag tappat rösten för jag ringde Karoline igår och vi snackade i typ tio minuter och det var typ too much to handle för min infekterade hals. Buhu, men folk tycker synd om mig - det är min tröst. 
 
Här är en tung bild från min brors 25års fest här hemma som jag var OH-SO-PRIVATE-PHOTOGRAFER på. Den festen var fett mysig, bara massa KTHare och jag höll ett tal vilket uppskattades och jag trivdes. Det otroliga är att jag lyckades somna mitt i festen på mitt rum trots det grymma draget. Jag är magisk. 
 
 
 
 

Jag passar på

Jag håller på för fullt med den nya underbara bästa kameran men det är lite klurigt. Jag försöker få alla ljudinställningar att fungera, vilket är fett tidskrävande och en jävla massa testande! Men jag är nog snart där, efter det ska jag lära mig att filma i rätt ljus, yeeehh det är en del att göra! Därför har ni inte fått se några klipp, även då jag filmat en hel det - men somsagt, jag får inte allt att stämma... 
 
Tålamod kompisar, tålamod! 
 

RSS 2.0