< Till bloggens startsida

77

Idag är det 77 dagar kvar. Jag har 77 dagar på mig att komma i den formen jag vill. 77 dagar tills man säger fuck you, fuck you, fuck you, kommer sakna dig, fuck you, hejdå, puss hej. 77 dagar tills man kan grilla på kvällarna, hela nätterna om man är cool. 77 dagar tills man kan dygna utan att någon jävel bryr sig eller att man typ ens blir berörd själv. Om 77 dagar då är det fan sommarlov och det kommer äga. Hejdå. :-) 
 

*applåder*

Har en känsla av att jag kan bli så jävla djup och patetisk här på bloggen, så tänkte passa på att vara lite jävla glad för en gång skull! *Applåder*
 
Idag har varit en jävligt bra dag om jag får säga det själv. Vet att folk kan bli provocerade av människor som skriver hur glada och hur bra deras liv är MEN VAFAN jag gör aldrig det så nu får ni fan hanterat'. Har somsagt bara varit en bra dag. Vaknade och hade en asgod frulle :-) Gjorde gröt med mango och hallon, drack vatten med frukt i (försökte vara lite fittspo/inspo) och lite frukt på sidan av. Så jävla duktig. Här har ni en bild!'
 
 
 
Kände inte att varken mitt hår eller smink ville samarbeta med mig imorse men eftersom jag var mätt och glad jämnade det ut sig! Pluggade som en idiot innan ett prov vi hade idag, som gick förvånadsvärt bra! En mycket god vän till mig (hej karoline) lärde mig en fin ramsa som hjälpte hihi LaKoShRePåVaFö. Dom som vet dom vet. 
 
Spanska provet gick också bra, ritade ett öga på baksidan av provet, skrev mitt namn och lämnade in det. Ramos som inte kan svenska kommer bli impad. Efter det åkte jag och köpte onödiga träningskläder och ännu mer onödigt på rusta. Tvingade mamma att köpa typ 100 kuddar. Dom passade in så jävla bra här hemma, varför är jag inte en designer? Varför får jag inte pengar? 
 
Nu måste jag skriva lite engelska, dricka te och äta nötter. CHAO. 
 
 

Drömmer mig bort

Hallå! 
 
Det finns bara en anledning till att jag bloggar och det är för att jag typ är dödssjuk och inte har något annat att göra. Jag har liksom tittat på alla filmer på netflix, uppdaterat instagram för många gånger och pluggat det jag orkat pluggat. Så där har vi det - Bloggen! 
 
Just nu är jag bara galet trött och seg, ont i hals, öron, mun och huvud. Det enda jag vill göra är resa bort och bli brun för jag tror aldrig att jag varit såhär blek och det plågar min själ. Jag menar, lite bränna nu skulle inte skada. Ett par riktigt brända ben, mage och axlar - finns det något mer förträffligt?
 
 
 
 

RSS 2.0